Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin yalnız her yerde, özellikle de şanlı binalarda olması kişilerin can kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı katkısızlamaktadır. Buna göre yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gene oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Nitelikli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini katkısızlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya başlangıçine yardımcı olacaktır.

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit takılamaz. Temelı binalar kullanım saatleri dışında böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü amerikan bar kilit sistemidir. Bu mekanizma yardımıyla kapı tenha bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma katkısızlanabilir.

Yangın Bapsı esas amacı insanların mazarrat görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Bir binada ne tür yangın merdiveni kullanılacağını tespit geçirmek midein uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak yahut bina denetiminden mesul özel tesislardan düşünce kazanmak, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari gestaltsına onat yangın merdiveni seçilebilir, Yangın çıkış kapısı istanbul binanın tasarruf amacına müsait türler yeğleme edilebilir.

Yangın Kapısı, müstacel durumlarda dokumadan emniyetli bir şekilde tahliye olanakı sağlayıcı, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve benibeşer yaşamını üs düz, yapıların en önemli unsurlarından biridir.

23/12/2022Genel Yüksekliği mukannen bir seviyenin üstünde olan strüktürlar dâhilin yangın merdiveni legal bir zorunluluktur. Yangın merdiveni hayat kaybının önlenmesi hesabına enikonu önemli bir konumda bulunmaktadır. Strüktürların anne methallerinde veya koridor bölümlerinde yangının etkin bir biçimde meydana gelmesi özellikle erdemli katlı binalarda balkon yahut pencerelerden doğurmak olası olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni hayati bir öneme iye olmaktadır. Yeni bayındırlık kanunuyla beraber, sıfır mimarilarda arttırılan denetimler ile baş başa yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın bapsı kriterleri kaba bir incelemeye yayımcı tutulur. Kuruluşların iç kısımlarında kâin betonarme merdivenlerin haricinde, örgüların haricinde bulunan ve kuvvetli kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında güç kayıpları yaşanmasının önüne geçmektedir.

Ankara Yangın Bapsı kısaltmak isteyenler ferdî veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da bulunan ofisimizi ziyaret ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Bapları ile ait düşkünlük ettikleri tüm mevzular için veri sahibi olabilirler.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması mimarilabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının kenarı düzen otomasyon sistemlerine muvafık aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın kapıları camlı olabilir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına uygun yüksek kaliteli ısıyla genleneşelendiren yangın fitili kullanılmaktadır.

Report this wiki page